Förpackningsexempel gruppbild

Förpackningsexempel

Det är viktigt att förpackningen förmedlar rätt budskap, och att den är attraktiv, funktionell och säljande. Allt för att kunden ska välja din produkt bland andra.

Varumärkesbyggande och kommunikation med hjälp av förpackningen handlar inte bara om att sälja din produkt, utan om konsumentens helhetsintryck. Hur kommunicerar din produkts förpackning sitt innehåll? Hur lätt är din förpackning att bära, förvara, öppna och källsortera? I nära samarbete med dig väger vi in alla parametrar och hittar den bästa lösningen för din produkt och ditt varumärke.

Flaskor

Flaskor & dunkar

Vi har traditionella flaskor och dunkar i olika storlekar. Förpackningarna levereras med olika typer av förslutningar. Valen av format är lika många som typ av innehåll. Vi hjälper dig att ta fram rätt modell för din produkt.

Tuber

Tuber & dispenser

En tub kan ha många format och storlekar, allt från en liten tub med hudvårdsprodukter till DispensoPac för tvål. Vi har kapacitet att tappa på tub och för dispenser från 150 ml till flera liter.

Hink och kartong

Hinkar & Kartonger

Våra disk- och tvättprodukter i pulverform eller tabs förpackas efter dina önskemål i allt från små kartonger till stora hinkar.

Dunk, fat och conteiner

Dunkar, fat och containrar

Vissa typer av flytande produkter kräver tappning på större kärl. I vår anläggning har vi kapacitet att tappa från 10-litersdunkar till 1000-liters container. Om du har andra behov av stora kärl är du välkommen att kontakta oss.

Det här var bara några exempel. Vill du veta mer?

Kontakta vår Private Brand-avdelning via webbformuläret så återkommer vi till dig.

Tack för visat intresse! Vi kommer höra av oss till dig inom kort.